Hát srácok, iszonyat mérges vagyok amiért ennyien akarják kiírtani a Daz dolgozóit. Már nemtitok, sajnos engem is és jó pár kollégámat lábon lőttek már a szerelőtelepen. Az hagyján hogy engem is, de hogy a testvéremet is, az kicsit fájó pont. Ma pedig hála a magasságos égnek felgyújtották a telepet, ahol a tesóm épp dolgozott. Nagyon bátrak vagytok gyújtogatók.

Minden lángólt, azthiszem ez nem véletlen baleset volt... Azonban már vannak személyek akiket lehet gyanúsítani, szóval nem végeztetek profi munkát. Még ha ebben a hitben vagytok akkor sem.

És akkor nem ez volt a legkisebb gondom. Siettem a telepre ahogy tudtam, hogy megnézzem mindenki jól van e. 1 darab rendőr volt a helyszínen amivel nem is volt probléma, itt azzal volt probléma hogy ki volt az az 1 rendőr. Ernst Stavro Blofeld. Én alapból nem kedvelem ezt az uraságot, ugyanis a mocskos szája miatt hagytam el a Nemzeti Média és Hirközlési hatóságot. De adtam neki második esélyt, nem tettem tönkre az életét. De azért a mai eset kicsit felbosszantott. Én csak egy kis útmutatást akartam kérni, hogy mihez kezdjünk, mi a teendő ilyenkor mikor naponta meglőnek ott valakit, és felgyújtják a telepet. Tényleg ennyire volt szükségem de én naiv megint falnak ütköztem. A biztosúr válasza ez volt." A telepen a legveszélyesebb dolog ha ráesik a lábunkra egy vascső." -Nem pontosan így mondta, de a lényeg ugyanaz- Nos akkor kérdezem, mit tesz Ernst szolgálatába.? Bűnőzőket kerget mint egy kiskutya? Talán szánni kéne azokra is időt akik nem bűnőzők mégis bajban vannak. És akkor villogot nekem a tehetségével -ami nincs- hogy őt is csomószór meglőtték mert ő rendőr. Ki kérdezte? 

A képen: (balról jobbra.) Susana Salgado, James D Corleone, Ernst Stavro Blofeld.

Ennyit tudott mondani nekünk, miután napról napra úgy megyünk be a telepre hogy na vajon ma kit lőnek le, hogy a daz nem veszélyes. Akkor barátom szereztél egy ellenséget és várd a hívásom drágám. Amit ígértem megtartom, mert hazudni bűn.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

Támogató: Nemzeti Média és Hirközlési Hatóság

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletykacica.