Sziasztok srácok, én mint autószerelő a mai nap folyamán 2 rémálmot is átéltem a Duna utcában. Szépen dolgozunk a srácokkal, kolegáimmal és éppen nem volt dolgom, mikor rengeteg kék fejkendős fickó, elfoglalta az utcát.

Elfoglaltál a Duna utca egyik részét, és azt játszották hogy határellenőrzés van és mindenki igazolja magát. Bevallom nem sok mindentől ijedek meg, de ettől kicsit énis féltem hogy minket is bevonnak a játékukba.

A szerelők, azaz mi csak álltunk és reméltük hogy nem esik senkinek baja, bár elég frusztráló volt hogy mindegyiknek baseball ütő volt a kezébe.

Kijöttek a rendőrők, tekesek is, és végül rávették az vandálokat hogy távozzanak az utcából.

Vészhelyzet esetén a nemmessze lévő épület tetejére szállt egy férfi, aki messziről figyeltek a történteket hogy senkinek ne essen baja, bár ez engem mégjobban megijesztett hogy mi lesz ennek a vége. De végül elmentek, a rendőrök megmondták nekik és úgy tűnt hallgatnak is rájuk, ugyanis az egyik fazon azt kiabálta, "MA SENKI NEM FOG MEGHALNI" bíztató...

Én személyszerint senkinek nem ajánlom hogy barátkozzon ilyen srácokkal, mert a természetükben van az erőszak. Rendes kommunikálásra képtelenek, és nem értik azt ha szépen szólnak hozzájuk.

Akkor jöjjön is a következő rémálom.

Az előbbi eset után történt egy kis baleset és mentős és OKF-esek zárták el a Duna utcát, azonban egy mégszörnyűbb baleset lett belőle, ugyanis szivárgott az autó mikor ki akarták szedni a sérültet, és a kocsi felrobbant. Mindenki súlyosan sérült-nek számított, azonban az OKF-es életveszélyesen sérült. A látvány horrorisztikus volt, hogy ennyi ember feküdt a földön égési sérüléssel. 

Vigyázzatok egymásra. Szerencsére mostanra mindenki állapota stabil, és mi szerelők megtettünk mindent amit kellett annak érdekébe hogy ne súlyosbodjon el az állapotuk.

 

Srácok, kicsit el vagyok havazva, nincs időm hazugokat keresni. Ha van szaftos sztoritok akkor írjátok meg nekem és közvetítem.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

Támogató: Nemzeti Média és Hirközlési Hatóság

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletykacica.