Sziasztok srácok, pletykacica vagyok és most egy feltörekvő rapperről fogok írni, akinek álma hogy mások meghallják azt amit közvetít felénk, jelenesetben, elrappeli nekünk. Ma csak ülltem a kocsiban és megszólalt a rádió hogy valaki rappelni fog. Hát gondoltam hogy tök szar lesz... Nemtudom miért igen rosszak az előítéleteim, de neem. Srácok nekem tetszett. 

Balról jobbra: NMHH-s, Jeffrey Shakur, és menedzsere: Fernando Gonzales

Természetesen Digonál papánál nem lehet senki sem jobb, ugyanis Digoo visszatért a városba, és ahogy látom, ellenfelére akadt. Egy jó kis rapháborút megnéznék. Azthiszem szikrázni a levegő. Mondjuk azthiszem Jeffrey-nek kicsit másabb stílusa van mint Digonak, kicsit mocskosabb a szája de ha őszinte akarok lenni, engem nemzavar. Nos Jeffrey, sok sikert. Közvetíteni fogom a felfelé jutásod és a bukásod is. ;) Hajrá drágám.

 

Srácok, kicsit el vagyok havazva, nincs időm hazugokat keresni. Ha van szaftos sztoritok akkor írjátok meg nekem és közvetítem.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

Támogató: Nemzeti Média és Hirközlési Hatóság

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletykacica.