Hát srácok, hogy is mondjam. Nem sokat járok szórakozni de ha igen, akkor mindig történik valami olyan, amitől hányingerem lesz. Néha a piától, néha pedig egy sráctól. Ismerem én ezt a fazont, azthittem jó fej, de mindenkire máshogy hat a pia. Alhi buli volt, voltunk egy páran, köztük Thomas R Greenberg. Sörhassal rendelkező, szőrős "fiatal"ember, aki ha lát meglát egy csajt, azonnal megváltozik a nadrágmérete. Beszélgetek a többiekkel, a a tag odajön, már messziről éreztem a szagát, és valóra vált a rémálmom. Bajuszos sráccal smárolni.... Az hagyján hogy bajuszos, mert az nem minden esetben számít. De hogy egy ilyen bajuszos sráccal smárolni. Huh. Kedves nővérem is ott volt a buliban, tudni kell róla, kicsit hevesebb hőmérsékletű mint én, hát Thomas vele is ki kezdett. Megmutatom hogy járt.

Nem szégyen, de a nővéremnek kicsit erősebb karja van mint nekem, de hogy ennyire? :D Úgy kiütötte hogy kórházba kellett szállítani csórit. Nem szégyen Thomas, néha ilyen is kell, ha már a legjobb haverjaid nem nevelnek meg, majd a Salgadok.

Thomashoz az üzenetem. Mint a bulin is mondtam, nem ajánlatos ilyet csinálni, főleg nem olyankor ha ilyen blog van a kezemben, mert sajnooos, tényleg sajnálom, de felkerültél a listámra. Nem utállak, inkább vicc tárgyává teszlek Magyarországon. Várd a hívásom drágám.

 

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletykacica.