És iiigen, azthittem az egyiik legjobb barátomról sosem fogok írni, mert kedves, szeret engem ilyesmi... De sajnos srácok, most is csalódnom kellett, Nos hát Cortez sajnos nem az a fajta akit tisztelni lehet, mert sajnos semmi olyanja nincs ami adna rá okot. A viselkedése eléggé kiábrándító, én nem tudom ennek a srácnak mennyi barátja lehet, de szerintem egyenlő a nullával. Hát a kinézete, hogy is mondjam hogy ne legyen sértő.? Nem, úgy nem tudom leírni szóval inkább nem részletezem. Ma a kedves Martin a Duna Autó Zrt.-ben trollkodott, kiélte vágyait, látszódott rajta hogy szeretet hiányban szenved.

Szerintem tisztán elmondtam hogy milyen ember vagyok, mit nem szeretek... Blablabla. Én álltalában tisztelem az olyanokat, akiknek nagy a szájuk de letettek valamit az asztalra, és nem úgy nagy a szájuk hogy abból áll a szókincse hogy dik meg bánat..., hanem egyfajta tekintéllyel rendelkezik és meg van a kiállása. De neked barátom semmid nincs. Egy akkora idióta vagy amit még a világ nemlátott, és nemérdekel hogy a Dazban lévő munkásokkal hogy beszélsz, de hogy velem is meg a nővéremmel is, az bevallom kicsit megrepesztette a szívem néhol.

Viszont ami nagyon meglepett hogy néhány embernek tetszett amit leműveltél, nem tudom azok mit érezhettek, de fura érzés volt. 
Hát emberek én elmondtam a mia történetet ami talán a világ legszégyenebb emberré tette Cortezt, legalábbis az én szemembe biztos, és ezen a blogon csak arról írok akit szívből megérdemli. És természetesen a legjobb mondat nem maradhat ki a bejegyzésből. 
Várd a hívásom Cortez.

(innen folytatjuk srácok)

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.