Üdv mindenkinek. Pletykacica vagyok, és amint látjátok újra ittvagyok és a blog folytatódik. NMHH-nál dolgozom szóval meg kell válogatni miket, és hogyan írhatok illetve mondhatok. De a téma, a lényeg nem fog változni. Cikis szaftos sztorikat fogok elméslni nektek. Itt is az első.

 

Tegnap igen csak sokat ittam a barátaimmal, és nem... Nem érdekelnek az olyan kommentek és üzenetek amikben azt vesézitek ki hogy mennyire gáz ha egy nő iszik. Nem az, énis ember vagyok had szórakozzam. Szóval most egy rendőrbácsiról lesz szó aki kicsit átlépte a határt. Szeretek játszani az emberekkel, de sajnos ők is szeretnek velem... Nos iszogattunk a Detoxban és egy rendőröcske toppant be aki szolgálati ruhában fogdosott és ivott. Nemtudom mi történik mostanában de lányok vigyázzatok kiben bíztok meg, még egy rendőrben sem lehet. Rendesen ivott és nem igazán érdekelte őt a szabályok. A főnökök is elég lazán veszik, ja éés igen. Sajnos nemtudom a nevét, de csak magára ismer és elgondolkodik rajta. Minősíti a rendőröket, talán jobb ha kitennék.

 

Ez most csak egy lazább sztori volt, A címben sem lesz benne mert a bejegyzés lényege nem ez, hanem hogy újraindultunk és várom a sztorikat. Email címre, telefonon is elérhettek. Beszélgethetünk az adásokba és bulizhatunk. Nem vagyok én olyan rossz ember, legalábbis még egy darabig nem.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.