Sziasztok itt pletykacica. Ma 22:40-kor kezdődött a a Városházán Segélyosztás, ami aranyos és kedves gesztus. Jómagam szeretem az ilyeneket, mert segítünk a rászorulóknak. Én is ott voltam az eseményen, mint újságíró, jelenesetben blogíró, hogy leírjam a történteket. Elég sokan eljöttek ami fura de jó érzéssel töltött el. Egy darabig..

A miniszterelnökünk Wolf Hartmann végtelenül kedves ember, jobb keze pedig Jaime Alves. Akivel szerintem a gond van inkább. De csaaak szerintem srácok. Nos zajlott az esemény, mindenki kapta a segélyeket. Az elnökhelyettes alpári mondatai maradtak meg bennem. Cigány szó használata, vicces terror támadasos poénok, ami valljuk annyira nem is vicces. De amire igazán felfigyeltem.

Nos, ha nemlátnátok, közeli képet is csináltam.

Lehet csak engem akaszt ki az ilyen, hogy elegánsan megjelenek egy igen fontos eseményen, tisztelettudóan viselkedem, mert miniszterelnök társaságában ilyennek kell lenni. És eléggé elveszi a kedvem ez a fajta pofátlanság,*menőzés* hogy ő az Elnök jobb keze, hivatalosabban miniszterelnök helyettes. Legalábbis Oliver Heldens mellett.

Hát írjátok hozzászólásban mit gondoltok erről. Én nem tudok mit hozzáfűzni.

Köszönöm a képet. 
(balról jobbra) Armando... Wolf Hartmann, Jaime Alves, James D Sacrimoni.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06 20 606 25 16

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.