Pletyka cica

Los Santos legszaftosabb híreit, titkait, plekykáit itt meg megtaláljátok.((FAYRPG )) (( OOC HOZZÁSZÓLÁSOKAT NEM KÉREK, EZ EGY IC WEBOLDAL ))

Sajnálom.

Igen.. Tudom hogy eltűntem, de próbálkozok visszazökkeni abba hogy minden második nap kerüljön ki cikk. Azonban az utóbbi időben elég sok minden történt. Legfőképp azért nem tudtam írni ugyanis kedves társatok Artur Ohilay kipécézett magának és minden áron el akart tüntetni a földről. Nem jött össze, de véégre elment Arti és békében lehetünk tovább.

Nos, a következőkben ti írhattok sztorikat nekem, megírjátok a sztorikat én meg persze ha tetszik kiteszem. Lejárathattok másokat vagy lebuktathattok valakit.

El kell mondjam hogy valamit elértem mert elég kevés rosszaság történik mostanában. Legalábbis amit én látok. Persze ezek a kocsis beszólások a daznál, hogy Szia Cica van gazdád, meg elhív vacsorázni... Ez nagyon bosszantó tud lenni és az hogy NAGYON sokan nem tudnak vezetni. Hiába a jogosítvány. Azthiszem a következőkben ezzel is fogunk foglalkozni hogy megmutassam mennyire bénák vagytok. Tisztelet a kivételnek. Tanuljatok meg vezetni!

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06-30-731-64-48

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.

Szegény Lola.

Lolácskám... Sokáig gyűjtögettem az infókat rólad mert sokat kihagytam mikor elmentem. De tudod mikor visszatértem, egyáltalán nem voltál a listámon. De halottam dolgokat amik megint felidegesítettek. Rád barátom, talán a legtöbb panasz érkezett. A nép látta ahogy sorjába mendegéltél a pasik közt. Nos nézzük csak, volt neked egy gazdaaag, jól öltözött Eduárdo-d. Közben halottam vissza akartad szerezni a régi szerelmed, akinek már nem tudom mióta tartozól a DETOX kocsmával. Igen Norberto Sacrimoniról beszélek. Lolám, tudod ha szakítasz valakivel, illik visszaadni a dolgokat ha kéri. Egy kocsma nem kis ajándék... Kicsit sem vagy szégyen. Nos tehát míg Eduárdo adta neked az új rucikra meg az új kocsikra a pénzt, te rájöttél hogy még Norbit szereted. Tudtommal hívogattad meg találkozgatni akartál. Na de mindegy, nem is te lennél. Nemrégiben meglátogattam a házadat, nyugi nem voltam bent, elég szép kocsiaid vannak. Még énis megirigyeltem, de aztán jöttek üzenetek honnan szerezted őket. Nem dolgoztál meg értük, Norbiból, Eduárdoból és Antonioból éltél meg. Nem szép dolog az ilyen. Mit tettél ezekért a dolgokért? Szépen mosolyogtál a paliaidra? És még te kurváztál le engem. Jó vicc. Nos Lola, nem tudsz elbújni előlem mert nem csak egyedül én nem kedvellek. Mindenhol vannak olyanok akik nem szívesen néznek rád, de örülnek mert jöhet nekem egy SMS. Méghogy Daz cégvezető. Ezért is mit tettél? Anthonyval lefeküdtél? Kitudja. Mint mondtam, valamiben igazad volt, itt én vagyok gonosz Ribanc, de a kurva nem. Ha megtanultad mi a különbség kettő között akkor szólj. Itt a kurva nem én vagyok... Én megdolgoztam azért ami van nekem, nem mondom hogy nem kaptam semmit, de azokat megbecsültem, nem úgy mint te. Gyűlőlőm a magad fajtát és majd várd a hívásom.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06-30-731-64-48

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.

 

Szerelmi háromszög.

Ennyi nyálas dolgot még életembe nem láttam. Tudjátok van a Katona Norbert, habár... Na mindegy, szóval neki volt egy barátnője Ashley J. Corleone. Szegény Katona nekem fájlalta a szívét hogy mennyire hiányzik neki. Ashleyvel nemrég beszéltem és volt bátorságom megkérdezni tőle hogy miért szakítottak Norbival, válasza vicces volt és tökéletesen igaz: Nem tud vigyázni magára. Sajnálom Katona de olyan jó szíved hogy nem tudsz megbántani másokat, még ha próbálkozól is gonosz lenni, az meg viccesen néz ki. Tényleg próbáltam segíteni, de túl kell lépni Asi-n (Ashley) mert ő már megtette az első lépést, ugyanis Daniel Connors-sal van együtt,akit 3 napja ismer mégis boldogan élnek. Vagy mégsem? Tegnap elcsíptük, hogy Asi veszekedett valakivel, és mint utólag kiderült Daniel volt az. Elvileg aztmondták Ashleynek hogy Daniel Lolát szereti és nem pedig Ashley-t. Sajnos csajszi igazat kell hogy adjak mert nemrég még nekem is mondta Daniel hogy ő Lolába szerelmes. Daniel, tudod hogy utálom a hazugokat. Na de egy olyan cuki lányt mint Ashley, átverni Lola miatt? Aki retteg hogy megtalálom? Még sosem kellett ennyit küzdjek egy telefonszámért. Jó munkát végzel és talán még a végén meg is kedvellek amiért tartasz tőlem. Halottam nemrégiben a munkásaidnak mondtad hogy senkinek se adják meg a te telefonszámod, a Daz weboldaláról is levetted. Lassan nekem kell elédállni hogy beszélgessünk, Nemtudom lehet ez lesz. Csak várj tovább és dugdosd a telószámod.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06-30-731-64-48

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.

Szerencsétlen Pappas.

Sajnos a cégvezetők a lehető legrosszabb cégvezetők. Én talán 1 hónapja vagyok ott... Vagyis voltam..Ezt is mindjárt elmesélem... Nos, tudatlanság és lustaság.. Ez az 1 szó jellemzi talán azt a céget. A főnökök talán 2x bent voltak amíg én ott voltam akkor még sokat is mondok. Mert Jeremy-t láttam, de a másikat akinek még a nevét sem tudom, egyszersem jött be dolgozni. Nos, mikor odakerültem Jeremy hihetetlen módon kedves volt velem, de sajnos nem egy főnökösdi a viselkedése, ami hát igen.. A vesztét okozta. Nekem a Pappas nagyon szent hely, ugyanis sokat dolgoztam ott és sok szép emlékem van. De amit a felettesek műveltek... Nem is tudom hogy  hívták az egyik tagot, azthiszem Brian Smith. Neharagudj ha tévedek, de eszméletlen lusta. Mindenkire ráhagyja a munkát... Na de inkább maradnék a főnököknél. Újraszervezés lett! Mindenkit kirugtak a Pappasból, és a főnökök újrajelentkezést kértek. Jött egy olyan pletyka miszerint, a műhelyfőnökök a dolgozóktól kunyerálják el a javitások árát. Desmond Wayne-ről jött a pletyka. Ejnye Desmond, elfogadjuk hogy lusta vagy, de hogy még kunyerálsz is.... Mindegy, a Pappas vesztett a színvonalából. Nos amin még kiakadtam, a Pappas weboldalán van egy dicsőségfal ami nagyon vicces. 2 ember nevével értek egyet, azpedig Luciano Rossi és Antonio Sacrimoni.... Ők nagyon jó emberek , és hihetetlen jó főnökök voltak. Akkor volt igazán jó a Pappas mikor ők ottvoltak. Na de a következők... Mia Storm! :D Na ne, ha nem 5 fülest kaptam arról hogy Mia semmit nem csinált, akkor egyet sem.... Emberek ne nyaljúnk már ennyire. Mia nem volt Szerelőnek való, ő tökéletes Sunshine taxi vezetőjének. Azért mert nem kinövése van, nem kell kiirni egyből a dicsőségfalra. Na mindegy is, John R. Sacrimoni, ő csak azért van kint mert Sacrimoni a neve. Nemtudom igazából. Nem láttam hogy tett volna le valamit a Pappas asztalára. A többit meg nem ismerem ha én nemhalottam róluk akkor nembiztos hogy sok mindent érhettek el. De nem ítélkezem.. Nos viszlát Pappas, most már annyian se fognak menni amennyien eddig mentek. Elrontottátok, ideje lenne valakinek visszahozni.

Ennyi volt.

Meguntam azt hogy kedveskedjek és semmibe vegyetek. Én megpróbáltam segíteni másoknak, de sajnos sokaknak így is zavarta a szemét az én oldalam. Számtalan email jött különböző emberekről. A lakosság nagyrésze azt szeretné hogy én újra a régi legyek és újra bántsak másokat. Úgydöntöttem kipécézek magamnak 2 szépséges lányt. Kettőjükre érkezett a legtöbb panasz de az egyik kicsit megelőzte a másikat, Lola Becerra, te vagy aki nyerte a versenyt, ezért sajnos követnem kell a nép akaratát, a következő pedig Natasa Chenkova. Ti ketten lesztek azok akikről nagyrészt szólni fog az oldal amíg nem változtattok. Lolita érkezett rád panasz hogy annyi pasi után most Antonio Bandelloval vagy akit ki fogsz fosztani, pont mint Norbertot... És halottam azt is hogy átvetted a DAZ fölött az uralmat, ami talán... Sőt biztos, a vesztedet fogja okozni. Egy nő nemvaló cégvezetőnek. Tulajdonképpen talán mégis, de olyan mint te, akinek kopott a térde, olyannak nem való. Várd a hívásom.

Natasha... Ejnye bejnye Nati. Úgylátom próbálsz túlszárnyalni még ha nem is ismersz. Próbálsz port kavarni a városban, csak te kihasználod a nőiességed. Csak tudod az ilyeneket szokták úgyhívni hogy *****. 1 kezemet nemtudom megszámolni hogy mennyien kerestek fel hogy te mekkora ***** vagy mert mindenkivel lefekszel azért hogy pénzhez juss. Még szegény Katona Norbert szívét is elcsábítottad. Szeretném azthinni hogy véletlen, de mind tudjuk ebben a városban én vagyok a gonosz ribanc. Várd a hívásom, még visszatérek rád.

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06-30-731-64-48

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.