Igen.. Tudom hogy eltűntem, de próbálkozok visszazökkeni abba hogy minden második nap kerüljön ki cikk. Azonban az utóbbi időben elég sok minden történt. Legfőképp azért nem tudtam írni ugyanis kedves társatok Artur Ohilay kipécézett magának és minden áron el akart tüntetni a földről. Nem jött össze, de véégre elment Arti és békében lehetünk tovább.

Nos, a következőkben ti írhattok sztorikat nekem, megírjátok a sztorikat én meg persze ha tetszik kiteszem. Lejárathattok másokat vagy lebuktathattok valakit.

El kell mondjam hogy valamit elértem mert elég kevés rosszaság történik mostanában. Legalábbis amit én látok. Persze ezek a kocsis beszólások a daznál, hogy Szia Cica van gazdád, meg elhív vacsorázni... Ez nagyon bosszantó tud lenni és az hogy NAGYON sokan nem tudnak vezetni. Hiába a jogosítvány. Azthiszem a következőkben ezzel is fogunk foglalkozni hogy megmutassam mennyire bénák vagytok. Tisztelet a kivételnek. Tanuljatok meg vezetni!

 

Elérhetőségek:

Pletykacica telefonszáma: 06-30-731-64-48

miss.gg98@gmail.com

Ide küldhettek üzenetek, illetve képeket ha van, amivel bizonyithatjátok az igazatokat. Remélem éltek ezzel a lehetőséggel, és tesztek azért ti is, hogy mi nyerjünk.

XOXO Hazudni bűn. Puszi, pletyka cica.